HIT U JAPANU

NOVI TREND: Ronaldo reklamira potpuno bezveznu spravu za mršave obraze!

Navikli smo na sprave za brzo peglanje trbuha, bokova i strija, ali ovo još sigurno niste vidjeli. A ni probali. Dakle, za 140 dolara možete naručiti Facial Fitness Pao, odnosno spravu za – vježbanje obraza.

Sprava za peglanje debelih obraza dolazi, a gdje drugo, nego iz Japana. Nakon izbjeljivanja lica i operacija za okrugle oči, novi trend u Japanu su mršavi obrazi. Stoga je tržište promptno reagiralo i ponudilo način za brzim dolaskom do novog lica.

Kako bi što prije došli do što šire publike, tvorci Facial Fitness Pao sprave angažirali su najpoznatijeg nogometaša današnjice, Ronalda iz Real Madrida, glavne zvijezde spota za ovaj gumeni gadget. Istina, nitko ga nije vidio kako koristi Pao u stvarnom životu. No, jednako tako je reklamirao, a nije koristio još jedan čudni japanski izum, masažer za lice, ali to nije sprječilo odlične prodajne rezultate. Naprotiv…

A Pao funkcionira vrlo jednostavno. Dovoljno ga je staviti u usta i micati glavu gore dolje, gumena krilca će odraditi svoje. I tako 30 sekundi svaki dan za ispeglane, mršave obraze.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr