Nikad nemojte pisati SMS-ove dok vozite. Nikad! Pogledajte zašto

Američka policija zabilježila je zastrašujući video nesreće jednog mladića koji je okrenuo automobil na krov jer je pisao SMS poruke dok je vozio. Nesreću je snimila kamera na kontrolnoj ploči policijskog automobila koji je pratio automobil koji se sumnjivo ponašao.

Policija je objavila da je 23-godišnji Michael Woody pisao SMS-ove, odnosno “textao” u sitne sate u subotu ujutro, kad je odjednom skrenuo s ceste i zabios e u drvo, pritom prevrnuvši automobil na krov.

“Nije imao nikakvu kontrolu nad vozilom. U samo nekoliko sekundi iz lijeve je trake izletio na desnus tranu i zabio se”, rekao je CBS-u glasnogovornik policije, poručnik Victor Medico.

Woody srećom nije ozbiljno ozlijeđen u nesreći, no zato je šteta na autu poprilična. Bit će optužen za neopreznu vožnju i pisanje po mobitelu za vrijeme vožnje.

Sve je snimila kamera na kontrolnoj ploči policijskog vozila koje ga je pratilo jer je krivudao po cesti. “Pisanje po mobitelu tijekom vožnje je poprimilo razmjere epidemije. Nadamo se da će ovaj video biti upozorenje onima koji to čine”, rekao je Medico novinarima. I mi se tome nadamo. Pogledajte video!

http://edition.cnn.com/video/api/embed.html#/video/us/2014/01/14/dnt-man-crashes-car-while-texting.wink

Povratak na Net.hr