Na portalu Jutarnji.hr više od 700.000 posjetitelja u danu, najviše u povijesti

Prema podacima gemiusAudiencea, nezavisnog standarda za mjerenje posjećenosti internet stranica, portal Jutarnji.hr jučer je posjetilo više od 700.000 čitatelja, najviše u povijesti portala. Jutarnji.hr dio je Europa Digitala, najbrže rastućeg digitalnog izdavača u regiji.

Gemiusovo istraživanje potvrdilo je dugogodišnji trend rasta portala Jutarnji.hr, koji u posljednjih pet godina bilježi najveći rast posjećenosti među najpopularnijim hrvatskim portalima i svakog mjeseca posjeti ga više od milijun jedinstvenih korisnika, piše Jutarnji.hr.

Europa Digital, izdavač portala Jutarnji.hr, u nezavisnom istraživanju revizorske kuće Deloitte uvršten je među 50 najbrže rastućih tvrtke u regiji. ED je jedini digitalni izdavač među najbrže rastućim tehnološkim tvrtkama i jedna od samo četiri hrvatske tvrtke koje su se našle na prestižnom Deloitteovom popisu.

Rast posjećenosti rezultat je predanog rada uredništva i redakcije, izjavili su u Europa Digitalu. Jutarnji.hr neprekidno radi na podizanju standarda produkcije i kvalitete članaka, a ovom prilikom zahvaljuje svim čitateljima na vjernosti, kažu.

Povratak na Net.hr