MICROSOFT SE PREDOMISLIO

JOŠ 5 DANA: Evo kako zadržati 15 GB besplatnog prostora na OneDriveu

Poplava negativnih komentara natjerala je Microsoft na promjenu mišljenja i potez koji će smiriti korisnike. Dakle, tko god želi ima priliku zadržati 15 GB slobodnog prostora na One Drive cloud servisu, kojim Microsoft konkurira Dropboxu i Gdriveu.

Prvotno je Microsoft u studenom prošle godine objavio kako će smanjiti veličinu slobodnog prostora koje nudi svojim korisnicima s 15 GB na 5 GB. Ovom odlukom nisu bili zahvaćeni samo besplatni korisnici, već i oni koji plaćaju za cloud uslugu. Naravno, svi su se digli na noge, zahtijevajući da se ništa ne mijenja.

Microsoft se pokušao opravdati rekavši kako je takva odluka bila neophodna, ali vrlo loše komunicirana prema javnosti. Navodno je jedan veliki medij htio objaviti vijest o tome, a uz to i neke neistine, kako kažu u Microsoftu. O kojem mediju i kojim (ne)istinama se radi vjerojatno nikad nećemo saznati, jer se Microsoft predomislio i sada to više nije bitno.

Uglavnom, tko želi zadržati 15 GB prostora za skladištenje potpuno besplatno, može se prijaviti ovdje. Ustvari je samo potrebno kliknuti na Keep your free storage opciju. Naravno, nakon što ste se ulogirati u postojeći OneDrive račun.

I zapamtite, ponuda istječe 31. siječnja. Dakle, imate još pet dana.

Povratak na Net.hr