Jadrolinija uvodi 'prepaid' i internetsku kupovinu karata

Predstavnici Jadrolinije u drustvu ministra Sinise Hajdasa Doncica i gradonacelnika Vojka Obersnela predstavili su projekt E-Jadrolinija: Jadrolinija po mjeri putnika, kojim uvode prepaid sustav te internetsku kupovinu trajektnih karata.

Projekt E-Jadrolinija, izmedu ostalog, uvodi i princip ENC uredaja kojeg smo do sada vidali na autocestama. Od ozujka ce otocani na svoje otocke kartice moci uplatiti iznos po zelji te otvoriti prepaid racun, pise Netokracija.com.

Projekt u prvoj fazi krece s trajektnim linijama Split – Supetar, Zadar – Preko i Biograd – Tkon, a do kraja ozujka bit ce primijenjen na sve linije koje odrzava Jadrolinija.

U travnju ce opcija prepaid racuna biti dostupna i za neotocane pa cete svoju Jadrolinija2GO karticu moci koristiti za prijevoz Jadrolinijinim katamaranima i trajektima.

I dok je internetska kupovina do sada bila omogucena samo za katamaranske linije, od svibnja cemo online moci kupovati i trajektne karte sto ce rezultirati smanjivanjem redova cekanja na Jadrolinijinim salterima i u agencijama.

Medutim, ako na otok putujete automobilom i u sezoni zelite “uhvatiti” zeljeni trajekt, jos uvijek cete morati doci u luku sat-dva ranije, parkirati auto u redu za trajekt i prziti se na suncu. To vam ne gine, ma sto vam obecao ministar, zavrsava svoj clanak Netokracija.

Povratak na Net.hr