NEPREŽALJENI KLASIK

I TO SMO DOČEKALI: Legendarna Nokia 3310 uskoro se vraća u prodaju, cijena će sve oduševiti

Tehno-mediji su upravo objavili vijest da će Nokia tj. HMD Global, koji nastavlja tamo gdje je nekada stala Nokia, na Mobile World Congressu 2017. najaviti tri nova Nokijina modela – Nokia 3, Nokia 5 i Nokia 3310. Osim toga će prikazati već najavljenu Nokiju 6.

Osim GSM Arene, istu vijest je objavila i PhoneArena, pozivajući se na VentureBeat.

Osim ova tri Android telefona osnovne funkcionalnosti s pokojom dodatnom funkcijom iz više klase, Nokia će oživjeti klasik mobilne industrije – 3310 – iz 2000. godine! Bit će to i dalje jeftini telefon za nostalgičare ili za osobe koje traže pouzdani drugi mobitel, ali bez Android operativnog sustava, s Nokia Series 30 ili Series 40 operativnim sustavom i cijenom od nevjerojatnih 59 eura.

Slavni telefon koji se prvi put pojavio 2000. godine bio je i ostao voljen zbog svoje velike otpornosti i dugotrajne baterije.

Ovaj telefon se i dalje može kupiti i na Amazonu, ne direktno od Nokije, a među njegovim karakteristikama su navedeni sat, kalkulator i četiri igrice: Snake II, Pairs II, Space Impact i Bantumi.

Sva tri uređaja prodavat će se u Europi, dok odluku o Nokia 6 uređaju još uvijek čekamo. No, sasvim je izvjesno da će se sve razotkriti upravo na sajmu MWC 2017 26. veljače.

Povratak na Net.hr