NOVI PROJEKT

GENIJALNI TELESPORT: Lansiran sportski portal kakav Hrvatska još nije vidjela

Hrvatska je dobila novi sportski portal, Telesport, koji želi postati prvo digitalno odredište za kvalitetno sportsko novinarstvo, analize, komentare i reportaže. Telesport je specijalizirani sportski kanal Telegrama, vodećeg news portala novih generacija, a možete ga posjetiti na adresi www.telesport.hr.

Na čelu Telesporta nalazi se cijenjeni sportski novinar i kolumnist Aleksandar Holiga, koji je u bogatoj karijeri pisao za Telegram, Tportal, Jutarnji list, Slobodnu Dalmaciju, ali i najuglednije međunarodne publikacije poput The Guardiana, Blizzarda i ESPN-a.

Osim Holige, u iznimno snažnoj autorskoj ekipi Telesporta su poznata imena poput Bernarda Jurišića, Mihovila Topića, Hrvoja Frančeskog i Saše Ibrulja, koji će pisati redovne komentare, analize i osvrte, kao i intervjue, reportaže i specijale.

U ponedjeljak je počelo javno testiranje portala, a dosad je zabilježeno izvrsnih 30 tisuća posjeta. U objavi na Telegramu, voditelji tog portala najavili su još noviteta i specijaliziranih kanala u sljedećih nekoliko mjeseci. “Telegram nije klasični news portal, niti to želi biti, ni odabirom tema, fotografijom, vizualnim stilom, a ni začudnim, neposrednim naslovima; isto tako, Telesport nije klasični sportski portal, niti to želi biti”, kažu.

Telegram Media Grupa (TMG) najbrže je rastući digitalni izdavač na tržištu, s više od milijun i dvjesto tisuća jedinstvenih korisnika mjesečno. U portfelju TMG-a nalazi se Net.hr, jedan od najpopularnijih hrvatskih news portala, Telegram.hr, vodeći news portal novih generacija, kao i ŽenaNet, drugi najposjećeniji lifestyle portal u Hrvatskoj.

Povratak na Net.hr