Dokumentarac o Football Manageru stize u britanska kina

Football Manager, vjerojatno najuspjesniji menadzerski serijal uopce dobiva svoju filmsku verziju, tocnije dokumentarni film. FilmNova je snimio An Alternative Reality: The Football Manager Documentary i pusta ga u kina diljem Ujedinjenog Kraljevstva iduceg mjeseca.

Vrlo popularan i na nasim prostorima, Football Manager je detaljna simulacija svega sto se dogada u sklopu vodenja jedne nogometne momcadi, pise Gameland.

Miles Jacobson, predstavnik developera Sports Interactivea je imao sljedece za reci o filmu – “Dokumentarac nije nasa prica, to je prica o ljudima koji bjeze u alternativnu realnost u kojoj su oni nogometni menadzeri i efekta kojeg to imalo na njihove zivote. To je takoder prica o tome kako igra koju su napravili zaljubljenici u nogomet postaje dio onoga sto je u pocetku simulirala.”

Film nije samo za fanove kazu – “Nije samo za ljude koji igraju, takoder je za ljude koji su se ikad zapitali zasto neki tako dugo vremena provode u tom svijetu”. Zasad ce samo Britanci imati priliku film gledati u kinu, i to samo jednu noc – u cetvrtak, 7. listopada. Iako se jos ne zna tocan datum, vjeruje se da bi nedugo nakon toga film trebao izaci i na DVD-u. Ovo ce takoder biti i odlicna promocija za nadolazeci Football Manager 2015.

Povratak na Net.hr