S njujorškom policijom nema šale

Njujorški policajac hvatao je kroz Bronx neregistriranog vozača motocikla kojemu se pridružio i njegov prijatelj skočivši na sjedalo iza.

1.4.2013.
14:57

Fox 5 News izvještava da je policija jurila 28-godišnjeg Eddiea Fernandeza koji je bio bez kacige na neregistriranom motociklu. Vidjevši ga kako prilazi, Fernandezov prijatelj Adalberto Gonzalez skočio je na stražnji dio motocikla i čim se nekako uspio smjestiti na motoru, pokosio ih je policijski automobil.

Fernandez je pretrpio fatalne ozljede u nesreći od kojih je brzo preminuo, dok je Gonzalez završio na operaciji stopala.

Gonzalez se suočio s optužbama za ugrožavanje javne sigurnosti, otpor prilikom uhićenja i obijesnu vožnju.

Međutim, Gonzalez sada također tuži njujoršku policiju, odnosno NYPD.

Krajem ovog tjedna Gonzalez će izaći pred suca, premda je javni tužitelj okruga Bronx već odbio progon policajca koji se nalazio za volanom, premda bi se vrlo lako moglo dokazati da je riječ o policijskoj brutalnosti.

Mnogi neregistrirani vozači motocikala u New Yorku su opasni kako za sebe tako i za ostale sudionike u prometu (posebice kada bježe od policije), međutim vjerujemo da ipak nitko ne bi želio gledati policajce kako do smrti gaze svojim automobilima ove motocikliste.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali