iPhone 6 od sada možete kupiti i u Hrvatskoj!

Mnogi su mislili da će na dolazak iPhonea 6 u Hrvatsku morati pričekati još koji mjesec, međutim HGspot je prva tvrtka u čijim je trgovina danas počela prodaja novog Appleova smartphonea.

23.9.2014.
9:51

Domaći distributer informatičke opreme HGspot je prva tvrtka u Hrvatskoj koja je počela prodavati iPhone 6. Cijena ovog Appleova modela od 16 GB iznosi 8.499 kuna i nudi se u tri boje; zlatnoj, srebrenoj i tzv "space grey". Zasad HGspot u ponudi ima samo iPhone 6, ali ne i iPhone 6 Plus.

Cijena je očito takva da ćete morati dublje posegnuti u džep. Naime, HGspot prodaje otključane uređaje, tj. one koji nisu vezani uz ugovor s mobilnim operaterom, tako da kupci plaćaju punu cijenu uređaja. Kad će se iPhone 6 i iPhone 6 Plus naći u ponudi domaćih operatera T-HT-a i VIP-a, zasada nije poznato. U Sjedinjenim Državama se, uz dvogodišnji ugovor s mobilnim operaterom i ovisno o modelu, cijene iPhonea 6 kreću od 199 do 499 dolara.

Prema potvrdi koju smo dobili iz HGspota, od jutros je prodano "dosta komada" ovog smartphonea i premda nije bilo noćnog kampiranja pred ulazom u trgovinu HGspota u zagrebačkim Utrinama, interes je "prilično velik". U odjelu marketinga HGspota nisu nam mogli otkriti koliko su točno iPhonea 6 prodali tijekom ranih jutarnjih sati, međutim na "lageru" ih kažu ima još.

U petak je počela prodaja iPhonea u deset najrazvijenijih država svijeta među kojima su SAD, Japan, Francuska, Njemačka, Australija i Velika Britanija. Tek od ovog petka, 26. rujna očekuju se prvi modeli iPhonea 6 u Švicarskoj, Italiji, Novom Zelandu, Švedskoj, Nizozemskoj, Španjolskoj, Danskoj, Irskoj, Norveškoj, Luksemburgu, Rusiji, Austriji, Turskoj, Finskoj, Tajvanu, Belgiji i Portugalu.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali