Koju foliju izabrati?

MOBITEL BEZ OGREBOTINA I OŠTEĆENJA: Stigla je najbolja zaštita za zaslon vašeg uređaja!

Na našem tržištu pojavio novi hit proizvod koji nudi maksimalnu zaštitu vašeg ekrana!

Život bez pametnog telefona je postao nezamisliv, stoga je dodatna zaštita postala must have oprema za vašeg ‘džepnog ljubimca’.

Samo trenutak nepažnje dovoljan je za lom i oštećenje mobilnog uređaja, a to je situacija koju bismo svi rado izbjegli. Ako i vi želite odlaske u servis svesti na minimum, onda je vrijeme da uložite u kvalitetnu dodatnu zaštitu svoga uređaja, a upravo takav proizvod nudi kompanija Mobile Outfitters koja je nedavno stigla i na naše tržište.

Najsnažnija zaštita

Mobile Outfitters djeluju globalno i njihove proizvode možete pronaći na više od 700 lokacija u svijetu, a nude zaštitu za različite elektroničke uređaje, od mobitela i tableta do laptopa i satova pa čak i za e-cigarete. Trenutno imaju više od 2000 različitih modela, a same folije se režu na licu mjesta pomoću posebnog rezača koji je kreiran isključivo za ovu svrhu.

U ponudi Clear-Coat folija možete birati između Original, Fusion ili Matte opcije, a za najsnažniju  zaštitu trebat će vam i Fusion Bumper koji štiti rubove od oštećenja. Sve folije imaju doživotni program zamjene, što znači da u slučaju oštećenja dobijete novu, a samo plaćate uslugu instalacije.

Clear-Coat folije su savitljive, ne pucaju te ne smetaju radu fingerprint senzora koji će i dalje besprijekorno očitavati vaš otisak.

Koju foliju izabrati?

Clear-Coat Original je prozirna folija koja ide od ruba do ruba i moguća je za 360º zaštita za vaš mobitel, odnosno za ekran, pozadinu pa čak i bočne strane!

Clear-Coat Matte folije imaju izuzetni mat efekt koji smanjuje refleksije na vašem ekranu te sprječava stvaranje otisaka i mrlja na uređaju.

Clear-Coat Fusion folija čini ekran mobitela do tri puta jačim i otpornijim na oštećenja. Testirana je  na pad s visine od sedam metara te je otporna je na sve jače udarce na zaslon.

Osim Clear-Coat folija, Mobile Outfitters iz ponude ističu i stilizirane zaštitne folije Style Skins. Ove folije dolaze u različitim motivima s jedinstvenim dizajnom, a osim posebnog izgleda, osigurat će vašem uređaju i maksimalnu zaštitu, bez da mu se mijenjaju dimenzije i težina.

Također, ovdje možete pronaći i Anchor Power, najizdržljiviji USB kabel na svijetu. Anchor Power ima nevjerojatan radni vijek od čak 50 godina, a može izdržati više od 180.000 savijanja!

Postani partner!

Mobile Outfitters trenutno imaju jednu poslovnicu u Zagrebu, ali im je cilj osigurati što veću dostupnost proizvoda u cijeloj Hrvatskoj putem partnerske mreže. Ako i vi želite postati partner i dio Mobile Outfitters obitelji, za više informacija se javite na e- mail kontakt@moutfitters.hr ili posjetite http://www.moutfitters.hr.

Više o samim proizvodima pronađite na službenoj stranici, Facebooku, Instagramu, Youtube kanalu ili svratite do njihove poslovnice u Avenue Mallu u Zagrebu.


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Mobile Outfitters prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.