Testirali ste se na spolne bolesti? Objavite to svima putem ove aplikacije

Autori aplikacije na službenoj stranici tvrde da korisnički profil čini razgovor o spolno prenosivim bolestima manje neugodnim.

Spolno prenosive bolesti nisu česta tema razgovora, pogotovo onih ljudi koji ih imaju. No postoji društvena aplikacija koja korisnicima omogućuje da dijele podatke o svojim spolno prenosivim bolestima, ili nedostatku istih.

Korisnici aplikacije Hulu, koja se prije zvala Qpid.me, mogu stvoriti profil, baš kao na drugim društvenim mrežama, na kojemu stoje podaci o testovima koje su obavili na različite bolesti, poput gonoreje i klamidije. Aplikacija također pomaže korisnicima da se testiraju na takve bolesti, nudeći popis klinika i liječnika u blizini gdje to mogu obaviti.

Možda se pitate zašto bi netko htio objavljivati ovako privatne informacije, autori aplikacije na službenoj stranici tvrde da njihova objava čini razgovor o spolno prenosivim bolestima manje neugodnim, bilo online, bilo uživo.

Drugim riječima, znate na čemu ste. Korisnici tako mogu linkati svoj Hulu-profil na svoje najdraže aplikacije za upoznavanje i tako odmah staviti sve karte na stol.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr