Pet iOS aplikcija za učenje preko interneta

U našem hiperpovezanom svijetu sve je više web servisa i usluga koje možete koristiti kako biste se obrazovali online. Donosimo pet resursa koja imaju iOS aplikacije kako bi vam uvijek bili pri ruci.

iTunesU [ Besplatno ]

iTunesU je Appleov obrazovni resurs. Aplikacija omogućuje pristup neprestano rastućem digitalnom katalogu tečajeva s vodećih sveučilišta i drugih škola. Postoji preko 600.000 besplatnih predavanja, knjiga i video zapisa koji su vam dostupni na dohvat ruke.

Khan akademija [ Besplatno ]

Khan akademija nudi besplatne tečajeve koji pokrivaju matematiku, prirodne znanosti, humanističke znanosti i još mnogo toga. Postoji više od 4.200 video zapisa, a redovito se ta baza osvježava s novim edukacijskim materijalima.

TED [ Besplatno ]

TED nudi razgovore s nekim od najsjajnijih umova i vrhunskih mislilaca našega doba. Iako to nisu tečajevi u punom smislu riječi, kolekcija TED video zapisa će vas izazvati na način na kji to nikada sami ne bi zamislili .

Lynda.com [ Besplatno, potrebna pretplata ]

Lynda.com ima pravo bogatstvo video tečajeva koji će vam pomoći da naučite programirati, koristiti svoj fotoaparat, kreirati sliku u Photoshopu i još mnogo toga. Zahtijeva se pretplata na Lynda.com kako bi mogli pristupiti sadržajima za iPad i iPhone.

Pluralsight [ Besplatno, potrebna pretplata ]

Pluralsight je developerska i IT usmjerena web stranica koja nudi tečajeve za Microsoftove tehnologije kao što Sharepoint, web tehnologije poput HTML5, programiranje za iOS i još mnogo toga. Zahtijeva se Pluralsight pretplata za pristup sadržajima na iPadu i iPhoneu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr