NEZGODNO

OTKRILA APPLEOVU NAJVEĆU TAJNU I SVOM OCU SREDILA OTKAZ: ‘Hejtajte me koliko želite, ali tatu pustite na miru’

Apple je, navodno, dao otkaz jednom svom inženjeru jer je njegova, ne tako bistra kći, objavila video na kojem je u detalje pokazala najnoviji iPhone X – novu perjanicu tehnološkog diva iz Cupertina.

Brooke Amelia Peterson došla je u posjet ocu koji radi u Appleu te joj je pokazao novi iPhone X. No, djevojka je telefon snimila, objavila snimku na internetu te je ona postala viralna u vrlo kratkom roku.

Razlog tome je vrlo jednostavan, iPhone X još nije predstavljen, a Apple je poznat po velu tajne kojim su uvijek obavijeni njihovi novi proizvodi.

Da stvar bude gora, objavom ove snimke, mlada Brooke nije otkrila samo novi iPhone nego i još poneku tajnu Applea koje su se skrivale u aplikaciji ‘Notes’, a koje su sadržavale kodove za još neobjavljene proizvode, javlja Mirror.

Brooke je ubrzo nakon prvog spornog videa objavila još jedan u kojem je potvrdila da je njen otac dobio otkaz, ali da nije ljut na tvrtku je shvaća da mora snositi posljedice zbog kršenja pravila. ‘Mrzite me koliko god želite, ali nemojte mrziti mog oca, on je najbolji čovjek na svijetu’, poručila je Brooke.

Čini se kako djevojka nije bila ni svjesna što radi kad je ležerno, usred svog vloga, napravila mini recenziju novog iPhonea.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr