SIGURNO VAS KOPKA

JE LI VAS NETKO BLOKIRAO NA WHATSAPPU? Doznajte bez mnogo muke uz ovih pet pouzdanih metoda

Jeste li spremni otkriti da ste u nečijoj nemilosti?

Danas je barem lako – ako ne želite da vas netko određen potajno špijunira ili zivka, tu osobu jednostavno blokirate i problem je riješen. No, što ako ste vi nekomu upravo ta mrska osoba s kojom ne želi imati posla? Nije ugodno, ali neki to ipak žele znati.

Za sve znatiželjnike, nasreću, postoji nekoliko trikova koji bi mogli otkriti da vas je osoba s druge strane blokirala na WhatsAppu. Premda nikad ne možete biti sto posto sigurni da ste na nečijoj blok-listi ako vam čovjek to izravno ne kaže, možete napraviti nekoliko provjera.

Lakši, ali manje pouzdani načini

Za početak, provjerite kada se ta osoba zadnji put registrirala na WhatsAppu (last seen). Ako ne vidite taj podatak, moguće je da ste blokirani, ali i nije nužno. Možda je osoba jednostavno isključila tu značajku za svoj korisnički račun.

Provjerite zatim profilnu fotografiju ciljane osobe. Ako već dugo stoji jedna te ista slika, a sa sigurnošću znate kako taj mijenja fotke kao čarape, i to bi mogao biti znak za uzbunu da ste u blokadi.

Ako vam to nije dovoljno…

E, sad slijede nešto radikalniji potezi koji su ujedno i mnogo pouzdaniji. Pokušajte poslati poruku osobi za koju sumnjate da vas je blokirala. Ako se nikad ne pojavi više od jedne kvačice, prilično je sigurno da ste blokirani. Možete je probati i nazvati. Ako poziv ne prođe, žao nam je, ali to definitivno znači da ste u nemilosti.

Na kraju, pokušajte dodati tu osobu u grupu na WhatsAppu. Dobijete li poruku kako vam to nije dopušteno, gotovo sigurno ste blokirani, piše Business Insider.

Povratak na Net.hr