Evo kako možete riješiti problem s iMessage servisom u iOS 7

Ovdje ćete pronaći izgovor zašto ne odgovarate na tekstualne poruke.

Mnogi korisnici prijavili su probleme s iMessage servisom na svojim iPhonima koje su nadogradili na operativni sustav iOS 7. Mnogi su se žalili da im ne prolaze iMessage poruke. Neki su imali i druge probleme, primjerice iPhone im je pokazivao da imaju nepročitane poruke, prema od poruka nije bilo ni “p”.

Apple je za Washington Post izjavio da radi na otklanjanju buga u svom iMessage servisu, ali do sljedećeg ažuriranja iOS-a 7 postoji jednostavan trik koji će vjerojatno popraviti probleme koje imate s iMessage servisom. U biti, ono što trebate učiniti je ponovno postaviti mrežne postavke.

Prvo što trebate je isključiti iMessage. Da biste to učinili, idite na Settings, a zatim se pomaknite prema dolje i kliknite na Mesages. Tamo ćete vidjeti iMessage. Samo okrenite tipku u lijevo i ugasite iMessage. Iz zelene boje ta tipka će se pretvoriti u bijelu.

Nakon toga možete resetirati mrežne postavke. Vratite se natrag na Settings i kliknite na General. Odavde se spustite skroz dolje do tipke Reset. U Reset ćete pronaći Reset Network Settings.

Kliknite na Reset Network Settings, a zatim unesite PIN. Nakon toga, sve što trebate napraviti je uključiti ponovno svoj iMessage na način da se vratite na Settings, zatim Messages i ponovno okrenete iMessage kako bi tipka postala zelena. Ovo bi trebalo riješiti vaše probleme.

Ne možemo garantirati da će ovo funkcionirati baš svima, međutim ako ste frustrirani zbog iMessage problema kao neki korisnici, pokušajte ovim trikom. Efikasniji je nego da počnete plakati ili možda ubijati.

Više o iOS-u 7 >>

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr