Još funkcionalniji

APPLE NAJAVIO VELIKU PROMJENU: Više nikada nećete slati poruke na isti način

Apple najavio nove promjene koje bi iMessage trebale učiniti još boljim iskustvom.

Nove mogućnosti bit će slične onima koje već posjeduju aplikacije kao Snapchat i Venmo, a uglavnom je riječ o zabavnim promjenama pa je ova odluka Applea vrlo pametna, piše Business Insider.

Jednako kao i Venmo, iMessage će od sada davati prijedloge za korištenje emojija. Primjerice, ako napišete ‘pizza’, ponudit će vam emoji pizze. Emojiji će biti i malo veći.

No, najveća promjena je da će korisnici u iMessageu moći koristiti i druge aplikacije, poput Square, a u poruku ćete moći staviti i glazbu dok će linkovi biti prikazani kao na Twitteru.

Čini se da iMessage postaje i sve sličniji Snapchatu jer će se od sada fotografije koje šaljete moći uređivati na razne zabavne načine.

Još jedna novost je takozvani ‘efekt balončića’ tj. korisnici će moći povećati dio poruke koji žele naglasiti ili smanjiti neki drugi dio, što bi trebalo znatno smanjiti smetnje u komunikaciji onih koji se žale da poruke ne prenose vjerodostojno ton poruke.

Još jedna novost je i ‘nevidljiva tinta’ tj. poruke koje ostanu mutne sve dok primatelje ne prijeđe prstom preko njih kako bi ih pročitao, što je idealno za sve one koji vole slati proste poruke svojim partnerima za radnog vremena ;)

Povratak na Net.hr