DIJELITE FOTKE DRUGIH LJUDI

INSTAGRAM VIŠE NIKADA NEĆE BITI ISTI: Društvena mereža potajno testira novi ‘REGRAM’ gumb koji će promijeniti sve

Instagram u tajnosti testira novu funkciju koju su mnogi korisnici već dugo čekali.

Društveni medij u vlasništvu Facebooka radi na gumbu ‘regram’ koji će omogućiti korisnicima dijeljenje tuđih postova jednim klikom, piše Mirror.

Dijelite tuđe Instagram objave

Poput Tweeterova oznake ‘retweet’ i ikona ‘regram’ pojaviti će se pored ‘like’, ‘comment’ i ‘send’ ikona ispod svake individualne objave.

Pomoću nje će se objava drugih ljudi pojaviti na vašoj vlastitoj Instagram profilnoj stranici, kao i na feedu svih onih koji vas prate.

Nova funkcija, koju je prvi primjetio The Next Web, biti će dobrodošla novost za korisnike Instagrama, od kojih mnogi koriste aplikacije trećih strana kako bi dijelili objave, ili ručno snimili te ponovo objavili slike i videe s vlastitih računa.

Ostali noviteti

No to nije jedina novost koja bi se navodno trebala pojaviti kod Instagrama u slijedećim mjesecima.

The Next Web tvrdi kako su vidjeli dokaze još nekoliko noviteta, poput pretrage GIF-ova, što će vam omogućiti dodavanje GIF-ova u vaše Instagram Stories, te Archive Stories, što će vam omogućiti snimanje vaših priča u osobni arhiv.

Navodno se radi i na novome načinu privatnog dijeljenja određenih objava, samo izabranoj grupi prijatelja, kao i mogućnosti brze podjele Instagram objava i profila na WhatsAppu.

BIT ĆE KAO FACEBOOK I TWITTER: Instagram uveo veliku novost, korisnici jako razočarani

“Instagram i Facebook često testiraju nove funkcije na malom segmentu svojih korisnika, a neke od njih nakon testiranja nikada ne vide svjetlo dana”, rekao je Matt Navarra iz The Next Weba.

“Zbog toga, TNW ne garantira da će se i jedna od ovih novosti pojaviti skoro na Instagramu. No dosta smo sigurni da će u bliskoj budućnosti barem neke od njih postati aktivne.”

Nadamo se da ćemo uskoro na Instagram ekranu vidjeti i ‘regram’ ikonu.

Povratak na Net.hr