Nova verzija

ELIMINIRALI SU MANU KOJA JE SVIMA SMETALA: WhatsApp upravo je popravio jednu od svojih najiritantnijih osobina

WhatsApp može biti stvarno koristan način dijeljenja fotki s prijateljima, ali nije bez loših strana.

Jadna od najiritantnijih stvari ove aplikacije je to što, kada netko pošalje cijeli slijed slika svaka se prikazuje individualno te time zauzmu cijeli prozor za dopisivanje, zbog čega morate skrolati skroz na vrh poruke kako biste pročitali tekst.

No sada je WhatsApp objavio novu, ažuriranu verziju sa iOS platforme koja nudi zgodno rješenje ovoga problema, piše Mirror.

Verzija 2.17.30 uključuje novu funkciju pod nazivom ‘Album’, tako da kada dobijete više fotografija za redom od istog pošalitelja, one će biti stavljene u isti album.

 

Druge novosti

WhatsApp je uveo izbor filtera, tako da možete prilagoditi boju i ton vaših fotografija, videa i GIF-ova bez da napuštate aplikaciju. Trenutno na izbor imate pet filtera – Pop, B&W, Cool, Chrome i Film.

Uz to, WhatsApp je dodao i novi prečicu za odgovore, jednostavno svaku poruku svajpajte na desno ako želite brzo odgovoriti na nju.

OPASNI MALWARE: Ako dobijete ovu poruku na svom WhatsAppu, smjesta je obrišite, to je prijevara!

No jedna funkcija, o kojoj već dugo kruže glasine, nije se ostvarila – mogućnost povlačenja poruka nakon što su već poslane.

WABetaInfo, fan stranica koja rano testira nove funkcije WhatsAppa, tvrdi da se ta funkcija nalazi u kodu verzije 2.17.30. No radi se o ‘skrivenoj funkciji’, što znači da je namjerno isključena, te da ju samo Whatsapp može uključiti.

Možda čekaju izlazak verzije 2.17.30 za Android, kako bi istovremeno postala dostupna svim koristnicima.

Povratak na Net.hr