GARANCIJA IZDRŽLJIVOSTI

Inovativna tehnologija za dugotrajnu zaštitu: Oštećeni ekrani postaju stvar prošlosti uz ove hit folije koje maksimalno štite vaše uređaje

Zaboravite na ogrebotine i oštećenja uz najdugotrajniju zaštitu za vaše uređaje.

Pametni uređaji su još uvijek jako osjetljivi na vanjske utjecaje, pa i najmanji udarac može biti koban za njih. Dovoljna je sekunda nepažnje da pretvori vaš skupocjeni komad tehnologije u razbijeni komad stakla i plastike.

Da biste izbjegli ovakve situacije, nudimo rješenje! Ako želite najotporniju i najbolju zaštitu za svog mobilnog ljubimca, obratite se Mobile Outfittersima!

Kompanija Mobile Outfitters djeluje diljem svijeta, a njihove Clear-Coat folije su razvijene i proizvedene u Sjedinjenim Američkim Državama, što im daje garanciju kvalitete i dugotrajnosti.

POGLEDAJ PRILOG:

 

Folije su potpuno prozirne i maksimalno otporne, a možete birati između Original, Fusion ili Matte opcije.  Original i Matte zaštitne folije sprječavaju ogrebotine, odbljeske od sunca i mrlje od otisaka, dok Fusion folija, koja je ujedno i najjača, štiti vaše uređaje prilikom pada sa sedam metara visine, ali i od direktnih te jakih udaraca!

Clear-Coat folije nisu rezervirane samo za mobitele, nego njima možete zaštiti i ostale uređaje poput tableta, laptopa ili pametnog sata.

Svim kupcima omogućen je program doživotne zamjene kupljenih proizvoda i to neograničen broj puta. Ako se vaša folija ošteti, u svakom trenutku možete dobiti zamjenu, a plaćate samo uslugu instalacije.

Osim Clear-Coat folija, u Mobile Outfitters ponudi možete birati između najsnažnijeg USB kabela Anchor Power, stiliziranih folija Style Skins, a uskoro stiže i Pruvia 360º, antibakterijska zaštitna folija s ionima srebra.

Kako do svoje Clear-Coat folije?

Mobile Outfitters pružaju izvrsnu uslugu, a želja im je osigurati što veću dostupnost svojih proizvoda u cijeloj Hrvatskoj.

Ako imate bilo kakva pitanja oko zaštite svojih mobilnih uređaja, Mobile Outfitters tim vam uvijek stoji na raspolaganju. Javite im se putem e-maila (kontakt@moutfitters.hr), na društvenim mrežama (Instagram, Facebook ) ili svratite do njihove poslovnice u Avenue Mallu u Zagrebu.

Dobijte svoje odgovore već danas te osigurajte svom mobitelu i ostalim uređajima najjaču zaštitu!


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Mobile Outfitters prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.