LEVITIRAJUĆI ZVUK

OTPORNI NA KIŠU I PRAŠINU: Stižu vrhunski zvučnici koji lebde u zraku!

Za ljubitelje vrhunskog zvuka korejski proizvođač je pripremio nove zvučnike koji lebde u zraku, dok istovremeno pružaju vrhunski audio doživljaj.

Tvrtka LG Electronics predstavit će inovativne lebdeće prenosive zvučnike futurističkog izgleda na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike CES 2017 u Las Vegasu.

Ovaj sajam je, inače, poznat kao mjesto gdje se predstavlja vrhunska tehnologija čitave industrije potrošačke elektronike.

Nevjerojatni LG bežični zvučnici koji lebde iznad postolja pružaju zvuk vrhunske kvalitete, a uz to primamljivim dizajnom predstavljaju i pravi vizualni događaj, objavila je korejska tvrtka.

Osim upečatljivog izgleda, zvučnici pružaju korisnicima i mogućnost slušanja glazbe i drugih audio sadržaja kako kod kuće, tako i vani.

PJ9 očarat će korisnike svojim levitiranjem, koje je omogućeno snažnim elektromagnetima smještenima u postolju, zbog čega su kablovi potpuno nepotrebni.

lg-levitirajuci-zvucnik-pj9

Baterija traje deset sati

U jezgri se nalazi i omnidirekcijski (usmjereni) zvučnik, kao i bas zvučnik, pa je zvuk dubok i prodoran. Model uključuje i tehnologiju dvostrukog pasivnog radijatora, zahvaljujući kojoj se reproduciraju srednji i visoki tonovi.

Kad se baterija kapaciteta deset sati počne prazniti, ovi pametni zvučnici automatski se pripajaju za postolje i započinju bežično punjenje, bez potrebe za intervencijom korisnika i bez prekidanja zvuka.

PJ9 je kompatibilan s IPX7 standardom, što ga čini otpornim na kišu i prašinu, ukoliko se koristi vani. Kako bi pružio korisnicima dodatne pogodnosti, uređaj ima i Multipoint tehnologiju, koja omogućuje da se putem Bluetooth veze sa zvučnikom istovremeno povežu dva uređaja.

“Zadnji doprinos našoj liniji premuim bežičnih audio aparata nije samo vizualno upečatljiv, već prenosi i poruku naše tvrtke da uvijek treba ponuditi nešto novo. Mi smo oduvijek bili posvećeni istraživanju novih koncepata kako bismo bili pioniri u stvaranju inovativnog dizajna za naprednu audio opremu, a PJ9 svakako predstavlja otjelotvorenje naše posvećenosti i upornosti”, istaknuo je Brian Kwon, predsjednik uprave i generalni direktor tvrtke LG Home Entertainment.

Povratak na Net.hr