Kupuješ dodatnu opremu za mobitel? S Clear-Coat folijama nećeš pogriješiti.

Iako pametni telefoni postaju sve kvalitetniji, oni i dalje nisu imuni na padove i udarce. Dovoljan je trenutak nespretnosti da pretvori vaš omiljeni gadget u razbijeni i pokvareni aparat. I kako onda spriječiti da vam se to dogodi? Najbolje rješenje za vaš mobitel je preventivno djelovati i zaštititi uređaj s najkvalitetnijom zaštitom kako biste mu omogućili što duži životni vijek.

Jedno od takvih rješenja nudi kompanija Mobile Outfitters, koja je već dulje vrijeme poznata u svijetu po najsnažnijoj zaštiti za sve elektroničke uređaje, od mobitela i tableta do laptopa i pametnih satova.

Mobile Outfitters proizvodi koriste inovativnu tehnologiju postavljanja poliuretanskih folija koje su sastavljene od različitih vrsti polimera. To ih čini puno elastičnijim i izdržljivijim materijalom od bilo koje vrste stakla, pa samim time i kaljenog stakla.

POGLEDAJ PRILOG:

Najpopularniji proizvodi

Mobile Outfitters u svojoj ponudi nudi vrhunske Clear-Coat Original i Matte zaštitne folije koje sprječavaju ogrebotine, refleksije od sunca i mrlje od otisaka, dok Fusionfolija, koja je ujedno i najjača, štiti vaše uređaje prilikom pada sa sedam metara visine, ali i od direktnih te jakih udaraca! Osim Clear-Coat folija, u Mobile Outfitters ponudi možete birati između izdržljivog USB kabela Anchor Power, stiliziranih folija Style Skins, a novost je i Pruvia 360º, antibakterijska zaštitna folija s ionima srebra.

Za sve proizvode vrijedi program doživotne zamjene, što znači da samo prvi put platite punu cijenu folije, a poslije plaćate samo uslugu zamjene.

Mobile Outfitters u Hrvatskoj

Mobile Outfitters sa svojom kvalitetnom uslugom konstantno širi poslovanje, pa ih uskoro možete očekivati i u ostalim gradovima diljem Hrvatske.

Ovoj kompaniji je također jako bitna otvorena komunikacija s kupcima, stoga slobodno svratite do njihove poslovnice u prizemlju Avenue Malla u Zagrebu, svaki dan od 9 do 22 h (nedjeljom od 10 do 21 h) ili nazovite na broj 095 656 0231. Ljubazno osoblje će rado će odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da u potpunosti zaštitite mobitel i ostale uređaje.

Za više informacija posjetite službenu web stranicu www.moutfitters.hr ili društvene mreže @mobileoutfittershrvatska.


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Mobile Outfitters.