Zapaljena limuzina odnela pet života (FOTO) (VIDEO)

Mlada i četiri drugarice nisu stigle na devojačko veče

Neriza Fohas i njene četiri koleginice, medicinske sestre, poginule su kada se zapalila limuzina kojom su se sa još četiri drugarice vozile na proslavu Nerizine devojačke večeri.

U subotu, oko 22 sata, pošto su krenule preko mosta “San Mateo” u Zalivskoj oblasti San Franciska, na zadnjem sedištu “linkolna” iz 1999. godine izbio je požar.

Vozač se zaustavio i on i četiri žene uspeli su da pobegnu, ali je preostalih pet putnica, uključujući i buduću mladu Nerizu Fohas, ostalo zarobljeno.

Pošto nisu mogle da otvore zadnja vrata, pokušale su da se provuku kroz mali prozor u vozačkoj kabini. Za samo nekoliko sekundi, zadnji kraj automobila je izgoreo.

Spasioci su kasnije našli tela Nerize Fohas i njene četiri drugarice, sabijene ispod prozora.

Ovo je jedna od najužasnijih stvari koje sam video u svojoj 21-godišnjoj karijeri. Pronađene su jedne preko drugih, pošto su očajnički pokušavale da izađu – izjavio je forenzičar Robert Forkrolt, prenosi New York Daily news.

Tridesetjednogodišnja Neriza Fohas, bolničarka iz Optšinskog regionalnog medicinskog centra u Fresnu, nedavno se udala u SAD, a par je planirao da sledećeg meseca otputuje na Filipine, gde je rođena, i ponovi venčanje s njenom porodicom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr