Obama zauzeo teretanu, Putin morao u ledeno jezero

Predsednici SAD i Rusije želeli su teretanu na samitu G8, ali je “pobeda” pripala Obami

Obama je uspeo da ostvari dugo očekivanu pobedu nad Rusijom na G8 samitu nakon što je uspeo da osvoji teretanu samo za sebe u hotelu u kom je odsedao sa predsednikom Rusije, dok je Vladimir Putin morao da vežba u ledenom jezeru.

Nijedan od svetskih vođa nije želeo da odstupi od svojih zahteva za korišćenje teretane, ali pobedu je odneo predsednik Sjedinjenih Američkih Država. Nakon izgubljene bitke Vladimir Putin je izjavio da će svoje jutarnje vežbanje obaviti u jezeru koje okružuje Lough Erne hotel u Severnoj Irskoj.

Obojica su želeli teretanu ali su Obamini ljudi prvi poslali zahtev. Ovo je moglo da podstakne dodatne probleme na samitu ali su Rusi odlučili da se povuku. Rekli su da će Putin umesto teretane plivati u obližnjem jezeru – rekao je izvor magazinu The Sun.

Bivši oficir KGB-a, šezdesetogodišnji Putin poznat je po svom imidžu mačo muškarca i velikoj ljubavi prema aktivnostima na otvorenom.

Poslednjih godina slikan je kako peca, demonstrira borilačke veštine i kako se kupa u ledenim vodama Sibira.

Voda u jezeru je hladna, ali to sigurno nije ništa prema temperaturi voda u Sibiru. Zapravo, mislim da je Putin iz ove situacije izašao kao pobednik pošto će Obama izgledati slabije zbog treninga u teretani sa instruktorom – dodao je izvor.

Ni Bela kuća ni hotel nisu dali komentar za The Sun povodom ovog slučaja.

Povratak na Net.hr