London: Mačetom iskasapili vojnika nasred ulice (VIDEO)

Napadače, azilante, ustrelila policija

Dvojica azilanata iskasapili su mačetom vojnika na komade i vukli njegovo telo po cesti, u južnom delu Londona, naočigled brojnih užasnutih prolaznika.

Muškarac, za kojeg mediji prenose da je najverovatnije 20-godišnji kadet iz obližnje vojne akademije, obezglavljen je na ulici u londonskom Vulviču.

Na njega su prvo napadači naletelil kolima, nakon čega su ga na komade isekli oružjem sličnim mačetama, pred prestravljanim prolaznicama.

Ubrzo nakon incidenta policija i Hitna pomoć su stigli na mesto zločina. Policajci su ustrelili napadače za koje se pretpostavlja da su azilanti. Obojica su trenutno u bolnici, a jedan od njih je u kritičnom stanju.

Svedok Džejms Hanegan je izjavio da je do krvoprolića došlo nešto posle dva časa popodne.

Videli smo ceo incident. Kasapili su jadnika, kasapili ga i sekli na komade – rekao je on medijima koji su neposredno nakon dolaska policije stigli na lice mesta.

Žene koje su se nalazile na ulici su pritrčale telu nesrećnika i zaštitile ga od daljeg komadanja. Muškarci koji su ga ubili su potom prišli autobusu koji je stajao u blizini i ohrabrivali putnike da ih slikaju sa noževima – rekao je očevidac, a prenosi Novi magazin.

Povratak na Net.hr