ZVIJEZDE PSG-A OLAKŠALE POSAO REALU: / Ovo je ključni dokaz da stvari ne štimaju među udarnim trojcem

Image
Foto: AFP

Ovo bi mogao biti znak da stvari ne štimaju među udarnim iglama Unaija Emeryja.

15.2.2018.
14:51
AFP
VOYO logo

Vidno razočarani bili su nogometaši PSG-a nakon što su izgubili 3:1 na Santiago Bernabeu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Oni od kojih se ponajviše očekivalo u redovima vodeće momčadi francuskog prvenstva gotovo su u potpunosti podbacili. Neymar, Kylian Mbappe i Edinson Cavani ostali su bez konkretnog učinka protiv Real Madrida. Jedini gol za PSG dao je Adrien Rabiot.

Poslije susreta mnogi su tražili razloge poraza od Zidaneove momčadi koja ove sezone nije niti sjena lanjske. PSG u francuskoj redovito neumoljivo trpa mreže suparnika. No, protiv Reala je njihov napad zakazao. Individualna kvaliteta pokazala se nedovoljnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslaganje među trojcem

Isto tako čini se da postoji neslaganje između Cavanije s jedne strane i Neymara i Mbappea s druge. Naime, urugvajski napadač nije izmijenio niti jedno dodavanje s dvojcem s kojim čini udarnu iglu PSG-a. S druge strane Brazilac i Francuz izmijenili su ih osam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo bi mogao biti znak da stvari ne štimaju među njima jer dosta je neobično da krilni napadači ne razmjenjuju dodavanja s centralnim. Cavani je lani bio kralj Pariza, ali je dolazak Neymara unio nemir u svlačionicu. Dvojac je ušao u sukob na početku sezone kada su se posvađali oko toga tko će izvesti najstrožu kaznu. Za razliku od Cavanija, Neymar je odmah kliknuo s Mbappeom što se vidjelo i na posljednjoj utakmici.

Ovakva situacija nikome ne koristi te će Emery morati potražiti formulu uspjeha za udarni trojac. Problem je i taj što Mbappe i Neymar dosta soliraju, a upravo je to olakšalo Realovoj obrani posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo