DRAMA U FRANCUSKOJ

ZVIJEZDA PSG-A U OGROMNIM PROBLEMIMA: Doktor otkrio da je u jako teškom stanju; ‘Poput zombija je…’

Francuzi su krajem travnja službeno prekinuli Ligue 1, a Di Marijin PSG je administrativnom odlukom treću godinu zaredom, a ukupno deveti put u povijesti osvojio naslov francuskog prvaka

Argentinski nogometaš i član francuskog prvaka Paris Saint Germaina Angel di Maria nalazi se u teškom stanju, objavio je Le Parisien.

SLUŽBENO JE, PSG JE PRVAK FRANCUSKE: Kalinić ispao, znaju se putnici u Europu, a liga je izgubila preko 100 milijuna eura

Nakon što se pojavila pandemija koronavirusa i Prva francuska nogometna liga (Ligue 1) je prekinuta, Di Maria je imao jako puno problema s nesanicom, tjeskobom, pa čak i depresijom.

Zabrinuo obitelj

Jedan od članova medicinskog osoblja u PSG-u to je otkrio Le Parisienu i rekao da je glavni uzročnik Di Marijinih problema potpuni prestanak svih nogometnih natjecanja.

Također, otkrio je da su ti simptomi jako zabrinuli njegovu obitelj te da je Di Marijina supruga rekla kako se Angel ponašao “poput zombija”.

Definitivni prekid

Podsjetimo, Francuzi su krajem travnja službeno prekinuli Ligue 1, a Di Marijin PSG je administrativnom odlukom treću godinu zaredom, a ukupno deveti put u povijesti osvojio naslov francuskog prvaka. U trenutku prekida prvenstva Parižani su imali 12 bodova prednosti, uz utakmicu manje, od drugoplasiranog Marseillea.

Odluka o prekidu natjecanja u Prvoj i Drugoj nogometnoj ligi izravna je posljedica odluke francuskih vlasti da nema velikih sportskih natjecanja do rujna, a nogomet je posebno apostrofiran. Tom odlukom nisu pogođeni samo navijači koji su ostali bez zabave, kao ni klubovi koji su ostali bez prilike boriti se za mjesta u europskim klupskim natjecanjima, već i LFP koji je izgubio 110 milijuna eura od televizijskih prava.

Povratak na Net.hr