ZVIJEZDA JUVEA BJESNILA U TV PRIJENOSU: / 'Nogomet mi se sve više i više gadi, zgroženi smo'

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši Real Madrida plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Juventusa.

12.4.2018.
16:58
Screenshot
VOYO logo

Odluka engleskog djelitelja pravde Michaela Olivera toliko je pogodila francuskog nogometaša Mehdija Benatiju da je javno izrazio gađenje spram sportu koji mu je pružio sve uz životu. Duboko u sudačkoj nadoknadi, nekoliko sekundi prije kraja regularnog dijela utakmice, njegov start nad Lucasom Vazquezom sudac je okarakterizirao kao kazneni udarac.

Nogometni stručnjaci i javnost još će dugo vremena polemizirati je li Oliver trebao pokazati na bijelu točnu, međutim branič smatra da je pogriješio. O tome je progovorio za francuski beIN Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam tamo i gledao snimku, ne možeš za to svirati prekršaj. Kada uložiš toliko puno napora protiv velike momčadi poput Reala, ne može se dogoditi da sudac svira takav penal u 93. minuti, jer iskreno, ova utakmica trebala je otići u produžetke", smatra Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam na svoju momčad, ali nogomet mi se sve više gadi. Možda se grubim čini ovo što sam rekao, ali nakon tolikog truda ne može se dogoditi da sudac svira kazneni udarac u 93. minuti i uništi nadu ljudima", poručio je.

"Da sam napravio čisti prekršaj odmah bi to priznao jer bi u suprotnom dao gol. Ali to nije bio slučaj. Napravio sam sve kako ga ne bih dodirnuo, ali na kraju krajeva nogomet je kontaktni sport. Moguće je da sam ga dodirnuo desnom nogom, ali nisam ga gurnuo. Odluka je bila jako loša. Zgroženi samo, ali to je život, to je nogomet", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo