ZVIJEZDA INTERA DOBILA ODBIJENICU: / Perišićev i Brozovićev kapetan doživio neočekivano iznenađenje

Image
Image

Fenomenalni Interov napadač Mauro Icardi (23) u prvih šest prventvenih utakmica ove sezone zabio je isto toliko golova te je upisao jednu asistenciju.

28.9.2016.
19:20
VOYO logo

Međutim, njegova izvrsna forma nije mu pomogla da dobije dugo očekivani poziv iz reprezentacije. Posljednji i jedini put nastupio je u nacionalnom dresu 15. listopada 2013. godine na utakmici s Urugvajem u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvu u Brazilu.

Kolika je Icardijeva želja biti standardan član argentinske reprezentacije govore i njegove riječi kada ga je Cesare Prandelli prije više od tri godine nagovarao da zaigra za Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Edgardo Bauza objavio je u srijedu spisak igrača za kvalifikacijeske utakmice za SP 2018. s Peruom i Paragvajem. Iako je, s obzirom na formu, bilo za očekivati da će Icardi biti na njemu, na koncu je izostavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis igrača: Romero, Guzman, Andujar; Musacchio, Roncaglia, Mercado, Otamendi, Funes Mori, Rojo, Zabaleta, Demichelis, Mas; Mascherano, Kranevitter, Banega, Di Maria, Lamela, Gaitan, Pizarro; Aguero, Correa, Dybala, Pratto, Higuain, Alario

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo