ZVIJEZDA BAYERNA NE ŽELI ČUTI ZA KOVAČEVU SMJENU: / 'Naravno da želim njegov ostanak'

Image
Foto: Screenshot

Još uvijek nije sigurno hoće li bivši izbornik i dogodine biti na klupi aktualnog njemačkog prvaka

16.5.2019.
12:31
Screenshot
VOYO logo

Njemački krilni napadač Serge Gnabry jedan je od igrača koji su pod Nikom Kovačem posebno oduševili. Stoga nije niti čudno da o svom treneru ima samo lijepe riječi. Posljednjih dana u njemačkim medijima sve je više govora da bi bivši hrvatski izbornik mogao dobiti otkaz. O tom se sada očitovao i sam 23.godišnjak.

"To je tema u medijima. Pokušavam to što manje pratiti. Svakog dana radimo s njim i pokušavamo dati sve najbolje od sebe na treninzima. Jedinstveni smo po tom pitanju. Bih li volio da ostane na klupi i dalje? Da, naravno", poručio je Gnabry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvali ga i Hoeness

"Kovač mi je ukazao veliko povjerenje i pokušavam mu uzvratiti na tome na treninzima i dobrim predstavama na utakmicama", dodao je.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bayern Munich's German midfielder Serge Gnabry celebrates scoring with his team-mates during the German Cup (DFB Pokal) quarter-final football match FC Bayern Munich v FC Heidenheim on April 3, 2019. (Photo by Matthias Balk / dpa / AFP) / - Germany OUT / DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO.

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness opisao ga je kao najveće iznenađenje sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajan je osjećaj kada to kaže netko poput njega. Jako je dugo u ovom poslu i vidio je brojne igrače koji su igrali za Bayern. Takve riječi me dodatno motiviraju", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo