Zvezdin anonimus Gašić je sin potpredsednika SNS

Otkriveno „političko poreklo“ mladića koji se pojavio na pozivci Slaviše Stojanovića

12.1.2014.
13:05
VOYO logo

Milan Gašić (20) je za samo 24 sata postao glavna figura sa prozivke fudbalera Crvene zvezde pred početak prolećnog dela prvenstva. Ovaj anonimus pojavio se u trenerci crveno-belih u svlačionici tima sa „Marakane“, kao došao je na probu, a niko ne zna ni odakle ni ko ga je zvao.

Međutim, brzo se pročulo da je sin Bratislava Gašića, potpredsednika Srpske napredne stranke i gradonačelnika Kruševca, pa se logično nametnulo pitanje da li slučajno ovaj možda i stvarno talentovani mladić nije došao po partijskoj liniji?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Draganu Džajiću, predsedniku Zvezde, postavljeno je upravo to pitanje.

- Vi odmah da je po političkoj liniji!? On nije naš igrač, došao je na probu, ima to pravo. Doveo ga je menadžer. Zovite me da pitate za njega ako postane Zvezdin igrač... Pa šta sad?! Ako je neko sin pevača, glumca ili političara, on ne može da igra u Zvezdi?! - rekao je Džajić, izgleda iznenađen pitanjem ko sve igra u najtrofejnijem srpskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još skromniji u odgovoru bio je Slaviša Stojanović.

- Meni je rečeno da probam tog igrača i ova prva sedmica i služi za probu. Ja ću da ga probam, videćemo. Ništa više nemojte da me pitate o toj temi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedino Milanov otac, izgleda, zna zašto je njegov sin prvo pozirao pored Bobana Bajkovića na „Marakani“, a onda i trčkarao sa prvotimcima.

- Milan je bio u Napretku do pre dve godine, a onda je otišao u Zemun. Pre pola godine se povredio i od tada je na pauzi. Sada želi da pokuša, došao je na probu u Zvezdu. Nije došao preko veze, nego preko menadžera, kao i svi ostali. Neće biti na teretu crveno-belima ni dinara. Studira na „Megatrendu“ u Beogradu, druga je godina i sam plaća stan - rekao nam je Bratislav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako prođe probu, kao Nikola Žigić 2002, kada je takođe došao kao totalni anonimus, „delije“ će prihvatiti i Milana. Međutim, teško da bilo ko veruje da će ovaj fantom, po vokaciji štoper, pojačati bedem ispred Bajkovog gola.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo