NIJE MU LAKO

ZVEZDAŠI I SRPSKI MEDIJI SPRDAJU SE S VATRENIM: Neoprezna izjava skupo ga koštala, Hrvat se zbog ‘terora’ odlučio na radikalan potez

Lani se po prvi put našao na popisu Zlatka Dalića

Bivše dijete Lokomotive i Dinama Karlo Bartolec postao je u utorak navečer jedan od tragičara Kopenhagena jer je promašio 11-erac u raspucavanju. Nakon 90 minuta uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka protiv Crvene bilo je 1-1, kao i u Beogradu, a kako nije bilo pogodaka niti u produžetku, o pobjedniku se odlučivalo izvođenjem 11-eraca.

Nakon pet serija rezultat je bio 3-3, pa se nastavilo s izvođenjem po jedne serije. U šestoj seriji igrači oba sastava bili su neprecizni, a igrač Crvene zvezde Simić promašio je i u sedmoj seriji te je Bartolec imao priliku kao sedmi izvođač u svojoj momčadi pogotkom odvesti svoju momčad dalje. Nažalost, on je prebacio vrata i raspucavanje se nastavilo. Na kraju je Crvena zvezda prošla dalje nakon čak 11 serija udaraca s bijele točke sa 7-6.

‘Posljednji put viđen na stadionu Parken’

Dan nakon utakmice hrvatski nogometaš zaključao je sve profile na društvenim mrežama što su iskoristili navijači Zvezde kako bi se našalili na njegov račun.

https://www.instagram.com/p/B1HsnBtoLb9/

“Traži se Karlo Bartolec, posljednji put viđen na stadionu Parken”, riječi su kojima su zvezdaši pokrenuli šaljivu akciju.

Razlog zbog kojeg su ga uzeli na zub njegove su izjave uoči uzvratne akcije.

“Mislim da ćemo proći dalje. Oni su momčad s dva lica. Puno su bolji na svom terenu nego u gostima. Imaju kvalitetne pojedince poput Marina i Bena, a ostalo je sve prosjek. U Beogradu ih nosi publika”. Te su mu se riječi sada obile o glavu.

O potrazi za Vatrenim raspisali su se i srpski mediji:

“HRVAT IZ KOPENHAGENA NESTAO POSLE UTAKMICE SA ZVEZDOM: Internet preplavljen porukama – Traži se Karlo Bartolec!”, naslov je u Kuriru.

“PAŽNJA! TRAŽI SE BARTOLEC, POSLEDNJI PUT VIĐEN KAKO MAŠI ODLUČUJUĆI PENAL! Hrvat nestao sa lica zemlje! Posle omaložavanja fudbalera Zvezde morao da isključi sve društvene mreže zbog “Delija”!, naslov je portala Alo.rs.

 

Povratak na Net.hr