ŽUTI SE HVATA ZA GLAVU ZBOG ISPUŠTENE POBJEDE: / 'Pjanić? Nemam komentara, čudno mi je to'

Image
Foto: AFP

Gosti su zatim došli do izjednačenja u 85. minuti pogotkom Dimitrisa Kolovosa

26.3.2019.
23:41
AFP
VOYO logo

Bosna i Hercegovina, koju vodi Robert Prosinečki, bila je na dobrom putu da upiše drugu pobjedu u kvalifikacijama za Euro 2020. Domaćini su vodili 2-0, ali je na kraju na stadionu u Zenici završilo 2-2 u kvalifikacijskoj skupini J.

Image
NEVIĐENA DRAMA U ZENICI: /

Pjanić bacio Žutog u trans pa u očaj, Grci iskoristili isključenje Juveove zvijezde i šokirali Zmajeve

Image
NEVIĐENA DRAMA U ZENICI: /

Pjanić bacio Žutog u trans pa u očaj, Grci iskoristili isključenje Juveove zvijezde i šokirali Zmajeve

U 10. minuti, nakon kornera, Edin Višća pogađa za 1-0, a već u 15. minuti domaćini vode 2-0. Strijelac prekrasnog pogotka bio je Miralem Pjanić iz slobodnog udarca sa 27 metara. Grci su u 64. minuti smanjili zaostatak pogotkom Fortounisa iz penala, a minutu kasnije najbolji igrač BiH Miralem Pjanić dobio je izravni crveni kartoni. Gosti su zatim došli do izjednačenja u 85. minuti pogotkom Dimitrisa Kolovosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krucijalne pogreške

"Mislim da smo napravili dvije krucijalne greške u drugom poluvremenu. Prvo penal, pa smo ušli u paniku, pa onda i crveni karton. U globalu, mislio sam da ćemo ovaj meč odraditi kako treba. Trebali smo dati i treći gol... Utakmica s dva poluvremena, i sami ste vidjeli. Igrali smo bez grešaka, imali kontrolu i poslije smo pali. Dobili smo crveni karton i možemo biti zadovoljni bodom. U drugom dijelu smo pali i trkački, bili smo uljuljani i mislili da je gotova utakmica. Ovo su po meni izgubljena dva boda. Šteta je ovakvu utakmicu remizirati, ali u nogometu se to događa", rekao je Prosinečki nakon utakmice.

"Mogli smo pobijediti, ali to je tako u nogometu. Idemo dalje, ništa nije izgubljeno", rekao je Prosinečki nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Zenica: BiH protiv Grčke u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko nogometno prvenstvo 2020. 26.03.2019., Zenica, Bosna i Hercegovina - Kvalifikacijska utakmica za Europsko nogometno prvenstvo 2020., skupina J, Bosna i Hercegovina - Grcka. Miralem Pjanic Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Pad nakon isključenja

Samo se kratko osvrnuo na crven kartonu Miralema Pjanića

"Nisam dobro vidio je li bio penal, ali kažu da jeste. Crveni karton je nekako prebrzo izvukao... Čudno mi je to bilo, ali što je tu je. To je sigurno promijenilo tijek susreta. Posebno jer je Pjanić izašao, izgubili smo sredinu terena. Širili su nas i preko bokova igrali. Pali smo zbog toga, posebno se osjetio igrač manje...", rekao je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta zbog prvog poluvremena kada smo prokockali šansu za pobjedu. Sada čekamo šesti mjesec", izjavio je izbornik Zmajeva.

Tko umjesto Pjanića?

Pitanje je tko će zaigrati umjesto Pjanića jer će dobiti vjerojatno dvije utakmice kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam komentar. Sigurno da ćemo tražiti alternativu. Vidjet ćemo na koliko utakmice biti suspendiran. On je danas odigrao odličnu utakmicu. Cijeli meč je držao sredinu terena pod kontrolom. Ovo je veliki udarac za nas. Imamo vremena do šestog mjeseca da sve analiziramo", dodao je i nastavio.

"Nisam htio Višću mjenjati. Imali smo problema na toj strani, ne samo zbog njega. Uvukla se panika... Gojak je možda i ranije mogao ući, ali teško mi je sada to reći. Mi smo se zadnjih 20 minuta samo branili, a oni su višak igrača vrlo dobro koristili i na kraju izjednačili", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo