'ŽUTA PODMORNICA' IM JE 'CRNA MAČKA': / Villarreal šokirao Atletico na Vicente Calderonu

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Villarreal je šokirao Atletico Madrid na njihovom Vicente Calderotu, gosti su slavili s 1:0 u 34. kolu španjolskog prvenstva, a gol odluke postigao je Roberto Soriano u 82.

25.4.2017.
23:33
Screenshot/YouTube
VOYO logo

"Žuta podmornica" je "crna mačka" za Atletico koji je ovu momčad uspio pobijediti samo jednom u posljednjih šest utakmica. Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije bio u sastavu zbog ozljede koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za tjedan dana polufinale Lige prvaka

Momčad Diega Simeonea možda je mislima već u polufinalu Lige prvaka, sljedećeg utorka igra prvi dvoboj protiv gradskog suparnika Reala, momčadi od koje je poražena u finalima 2014. i 2016. godine.

Atletico je ovim porazom ostao na trećem mjestu sa 68 bodova, četvrtoplasirana Sevilla ima tri boda manje, a u četvrtak dočekuje Celtu iz Viga i može ugroziti treću poziciju, koja vodi u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporting Gijon je pred svojim navijačima odigrao samo 1-1 (1-0) protiv Espanyola i izgubio dva važna boda u borbi za opstanak, a među onima koji su propustili priliku postati junacima bio je i hrvatski napadač Duje Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rodriguez je u 39. minuti sjajno iskoristio razmicanje gostujućeg živog zida i poslao loptu u mrežu iz slobodnog udarca između dvojice igrača za vodstvo Sportinga. Espanyol je izjednačio u 55. minuti preko Morena i rezultat se više nije mijenjao. No, mogao je, da je hrvatski reprezentativac Duje Čop bio prisebniji u 66. minuti, kad mu je lopta prešla preko noge, a bio je neometan na nekoliko metara od gola Espanyola.

Sporting se pobjedom mogao približiti na samo bod zaostatka od Leganesa koji drži 17. mjesto, posljednje koje znači ostanak u La Ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x5jo2qp

Granada se domaćim porazom od Malage sa 0-2 praktično oprostila od prvoligaškog društva. Dvostruki strijelac za goste bio je Sandro Ramirez (47, 90+2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x5jocmh

U srijedu Barcelona - Osasuna i Deportivo - Real

U srijedu su na rasporedu četiri utakmice, a u četvrtak preostale tri 34. kola. Najvažniji dvoboji u srijedu su Barcelonino domaćinstvo protiv posljednjeplasirane Osasune (19.30) i gostovanje madridskog Reala kod Deportiva na Riazoru (21.30). Barcelona i Real imaju isti broj bodova (75), ali Madriđani još moraju odigrati zaostalu utakmicu protiv Celte Vigo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo