NEVJEROJATNI ZUBAC RAZBIO PRVAKE: / Lakersi na krilima mladog Hrvata uništili Curryja i društvo

Image
Foto: AFP

Lakersi su nakon ove pobjede na omjeru 20-14 i drže 4. mjesto Zapada.

26.12.2018.
8:23
AFP
VOYO logo

Božićni spektakl u NBA ligi donio je pravu poslasticu. Aktualni prvaci Golden State Warriorsi ugostili su LA Lakerse predvođene LeBronom Jamesom. Utakmica je na kraju ostišla na stranu gostujuće momčadi koja je razbila prvake sa 127-101.

Sjajni Zubac

Utakmicu je obilježio hrvatski centar IvicaZubac koji je odigrao jednu od najboljih predstava u karijeri. U 31 minuti na parketu, upisao je double-double učinak. Zabio je 18 poena, imao je dvije asistencije i 11 skokova. Također podijelio je dvije blokade, od kojih jednu zvijezdi Warriorsa Draymondu Greenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bila treća utakmica u kojoj je Zubac briljirao iskoristivši ozljede JaValea McGeeja i Tysona Chandlera. "Sretan Božić fanovima. Ovo je za vas", poručio je putem Twittera neposredno nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda LeBrona

Treba napomenuti kako se LeBron James ozlijedio sedam minuta prije kraja treće četvrtine kada su Lakersi vodili 71:57. Najvjerojatnije je stradala je prepona, a više će se zanti nakon rendgenskog snimanja u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najučinkovitiji pojedinac susreta bio je, inače, Iguodala s 23 poena, četiri asistencije i pet skokova, dok je Durant ubacio 21 koš uz sedam skokova i sedam asistencija. Curry je pak ostao na 15 poena i pet asistencija. Kod LA-a bolji od Zupca bio je Kuzma s 19 poena, asistencijom i šest skokova, dok je James utakmicu okončao s učinkom od 17 poena, pet asistencija i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakersi su nakon ove pobjede na omjeru 20-14 i drže 4. mjesto Zapada. Warriorsi su na 23-12 i drže drugo mjesto. U preostalim utakmicama Houston je pobijedio Oklahomu 113:109, Boston je svladao 76erse 121:114, a Utah Jazz razbili su su Portland sa 117:96. Knicksi su pak izgubili od Bucksa 109:95.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo