ZORAN MAMIĆ PRAVI JE HIT U EMIRATIMA, ALI I OKOLICI: / 'Bivši klub mi nudi pravo bogatstvo da se vratim'

Image
Foto: PIXSELL

"Imam dobru situaciju, vodeći smo u prvenstvu, vlasnici kluba su zadovoljni i nedavno su me obavijestili kako žele da produljim ugovor", izjavio je Mamić

6.2.2018.
13:03
PIXSELL
VOYO logo

Zoran Mamić u Ujedinjenim Arapskim Emiratima radi odličan posao s Al Ainom. Nakon 15 kola drži prvo mjesto, još uvijek nema poraza, a u posljednjem kolu upisao je veliku pobjedu od 7-0 protiv Ajmana.

Proteklog tjedna oduševljeni su navijači izvjesili transparent s natpisom "Ponosni smo na tebe". Inače su navijači u Emiratima suzdržani, ali Mamića ovo ne iznenađuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije se to dogodilo prvi put. Već su mi navijači znali iskazivati potporu s tribina, što mi zaista puno znači i jako mi je drago da s njima imam odličan odnos. Najviše me ovdje cijene Saudijci, kojima je nogomet najvažniji nacionalni sport i dobro me poznaju i jer sam bio trener Al Nasra. U UAE ima samo milijun Emiraćana i njima nogomet ne predstavlja sport broj jedan", rekao je Mamić za Večernji list.

'Sasvim mi je dobro ovdje'

Nedavno se u medijima pojavila i priča kako Mamić mogao preuzeti engleski Nottingham Forest, ali to se na koncu nije dogodilo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta priča pojavila se u Grčkoj, jer vlasnik Foresta je Grk, no nikada nisam imao ponudu Nottinghama. Oni su tražili trenera koji ima iskustvo rada u Engleskoj budući da strahuju od ispadanja iz lige pa su uzeli Španjolca Karanku, a meni je ionako sasvim dobro u Emiratima. Imam dobru situaciju, vodeći smo u prvenstvu, vlasnici kluba su zadovoljni i nedavno su me obavijestili kako žele da produljim ugovor. Za sada nismo otišli dalje od toga. A ponuda mi ne manjka. Na primjer, moj bivši klub, saudijski Al Nasr, nudi mi pravo bogatstvo za povratak u Rijad. Tamo će momčad do ljeta voditi Kruno Jurčić", izjavio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo