ZLATNI DEČKO NAPUŠTA BAYERN? / Mladić koji je uništio Hrvatsku na Euru ide koracima Tonija Kroosa

Image

Mladi portugalski nogometaš Renato Sanches izazvao je pravu groznicu svojim predstavama tijekom Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj.

7.5.2017.
9:15
VOYO logo

Dotadašnji veznjak Benfice impresivnim nastupima navukao je interes velikana. Ante Čačić i hrvatska reprezentacija također su osjetili koliko je dobar taj mladić.

Cijela plejada klubova zasula ga je tada ponudama. Nema velikana s kojim se nije povezivao. Na koncu pozitivno je odgovorio na poziv Carla Ancelottija te je prešao u Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu sezonu neće Sanches pamtiti po dobrom jer je prilike praktički dobivao na kapaljku. U 24 nastupa odigrao je samo 813 minuta, što je premalo za nogometaša koji je lani proglašen Zlatnim dečkom, najboljim igračem do 21 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premalo iz razloga što je na godinu dana zaustavljen njegov razvoj, ali premalo i zbog roga što publika nije mogla uživati u njegovoj igri kao što trenutno uživa u igri 18-godišnjeg Kyliana Mbappea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga se godinu dana nakon prelaska u redove njemačkog prvaka sve češće govori da bi mogao napustiti Bayern. Spominje se se o posudba, čime bi klub napravio isto on što je napravio s Philippom Lahmom, Tonijem Kroosom i Davidom Alabom prije nego što su zasjali.

Za sada su redu stoje Monaco i Marseille, ali zasigurno će biti tu još kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo