ZLATAN KOMENTAROM UNIŠTIO CRISTIANA RONALDA: / Portugalac mu ovakvu provokaciju nikada neće oprostiti

Image

Ovom prilikom pokazao je koliko poštuje legendarnog napadača

5.12.2019.
18:19
VOYO logo

Švedski napadač ZlatanIbrahimović poznat je kao čovjek bez dlake na jeziku. Brojni igrači i treneri mogli su se uvjeriti u to, a posljednji u nizu je Cristiano Ronaldo. Iako je riječ u peterostrukom osvajaču Zlatne lopte i jednom od najboljih nogometaša u povijesti to mu nije zasmetalo da podsjeti tko je za njega pravi Ronaldo.

U intervjuu za GQ jedno od pitanja bilo je vezano za činjenicu da će uskoro imati priliku zaigrati protiv Portugalca. Naime, najavio je da će tamo nastaviti karijeru nakon što je napustio MLS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoću li u Italiji pronaći pravog Ronalda? To se neće dogoditi. Samo je jedan Ronaldo, Brazilac", pojasnio je Zlatan i nastavio o Portugalcu.

"On nije prirodni talent, nego plod napornog rada", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da je on veliki obožavatelj slavnog brazilskog napadača te mu je na ovaj način još jednom iskazao poštovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, pitanje je kako će reagirati Cristiano. Nije ovo prvi put da ga je Zlatan prozvao. Učinio je to ranije ove godine kada je prokomentirao njegov prelazak u Juve. Tom je prilikom rekao da nije neki izazov doći u klub koji je osvojio sedam naslova zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto nije prije nekoliko godina odbrao klub iz druge lige. Neka pokuša biti prvak s takvim klubom i odvede ga na najvišu razinu", poručio je svojedobno Zlatan. A to je sada i ponovio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo