banner

SENZACIJA S APENINA

NAJZGODNIJA SPORTSKA NOVINARKA PROVELA JE NOĆ SA ZLATANOM?: ‘Nakon ponoći su se svjetla ugasila i više se nisu upalila…’

Talijanski tabloid Oggi objavio je senzacionalnu vijest

Dvadesetdevetogodišnja Talijanka Diletta Leotta, novinarka TV postaje DAZN, glasi najzgodniju sportsku novinarku na svijetu.

[FOTO] PREZGODNA TALIJANKA POKAZALA NOGE I BACILA FANOVE U EKSTAZU: Diletta je za ovu fotku u sat vremena dobila 250 tisuća lajkova

Ona je jako popularna u Italiji, ali i ostatku svijeta. Velika je zvijezda na društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije na kojima se hvali svojim zanosnim tijelom, a to je recept koji se pokazao jako uspješnim, čemu u prilog ide i činjenica da je na Instagramu prati oko šest i pol milijuna ljudi.

Dočekali Novu

Njen privatni život pomno prate talijanski tabloidi, a jedan od njih, Oggi, u četvrtak je objavio nevjerojatnu vijest –  da je Diletta novogodišnju noć u Milanu provela s napadačem istoimenog kluba, legendarnim Šveđaninom Zlatanom Ibrahimovićem (39).

“Bili su zajedno na novogodišnju noć. Počeli su se družiti u 21.20 i to je trajalo do 15 minuta nakon ponoći, kada su se svjetla ugasila i više se nisu upalila”, rekao je izvor blizak Diletti za magazin Oggi.

Podsjetimo, Diletta i Zlatan su viđeni zajedno u više navrata zadnjih mjeseci, ali oboje su naglašavali da su samo prijatelji.

Ibrahimović je oženjen za Helenu Seger, s kojom ima dva sina.

 

Povratak na Net.hr