ZLATAN IBRAHIMOVIĆ OTKRIO GDJE NASTAVLJA KARIJERU? / 'Pogodite što? Vraćam se...'

Image
Foto: Profimedia

Legendarni nogometaš rekao je u koju zemlju će doći

29.10.2019.
13:27
Profimedia
VOYO logo

U posljednje vrijeme mnogo se govori o tome za koji će klub legendarni švedski napadač, 38-godišnji Zlatan Ibrahimović, potpisati u zimskom prijelaznom roku. Spominjali su se neki klubovi u Italiji, južnoamerički Flamengo i neke momčadi na Dalekom istoku.

A sada se pojavio novi video tog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Član LA Galaxyja

Na Instagramu SkySportsa pojavila se njegova snimka na kojoj govori: "Pozdrav Španjolskoj. Pogodite što? Vraćam se."

Naravno, nije isključena mogućnost da će Ibrahimović doći u Španjolsku iz nekog drugog razloga, ali ovaj video već je poprilično zagolicao maštu nogometnih fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan je trenutno član američkog LA Galaxyja, no uskoro, krajem kalendarske godine, mu istječe ugovor pa se sa zanimanjem pratilo gdje će nastaviti karijeru, a sada se zna koja će mu zemlja biti sljedeća destinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traženi napadač

Podsjetimo, svjetski mediji već neko vrijeme pišu da je 38-godišnji Ibrahimović sve je bliže povratku u Italiju, međutim on nije želio otkriti gdje bi mogao nastaviti karijeru. “Svi me žele”, poručio je Ibrahimović kojem za nešto više od mjesec dana završava ugovor s LA Galaxyjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražen je

Talijanski mediji navodili su kako bi Ibrahimović karijeru mogao nastaviti u Napoliju, spominjao se i Inter nakon što se ozlijedio Alexis Sanchez. Zvala ga je i Bologna i još nekoliko drugih klubova.

“Italija je moj drugi dom. Međutim, ako se vratim želim se boriti za trofeje,” poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogata karijera

Ibrahimović je u karijeri igrao za sva tri najveća talijanska kluba – Juventus, Inter i Milan. U dresu torinske ‘Stare dame’ osvojio je dva naslova prvaka koja su Juventusu naknadno oduzeta zbog sudjelovanja u aferi Calciopoli, s Interom je osvojio tri ‘scudetta’, dok s Milanom ima jedan naslov talijanskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao je i za Malmo, Ajax, Barcelonu, Manchester United i PSG. U redovima Galaxyja igra od ožujka 2018. godine i u 57 nastupa zabio je 52 gola.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo