ŽIVOTNA DRAMA MAJKE CRISTIANA RONALDA: / Portugalac je shrvan, mama mu se bori za život

Image
Foto: AFP

Dolores Aveiro je doznala kako joj se vratio rak

8.2.2019.
10:13
AFP
VOYO logo

Portugalski nogometaš CristianoRonaldo proživljava teške trenutke. Naime, njegova je majka DoloresAveiro (64) objavila da se bori za život nakon što je doznala da joj se vratio rak. Prije 12 godina, odnosno 2007., pobijedila je u borbi s rakom dojke, da bi prije dva dana kada je išla na proslavu Cristianova 34. rođendana priznala da ima novih zdravstvenih problema.

"Operirala sam dojku u Madridu i idem na zračenja te se sada borim za život", izjavila je Aveiro, ali nije otkrila kada je bila na operaciji, javlja britanski Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužbe za silovanje

Šokantno priznanje iznijela je nakon što se prethodno obrušila na Kathryn Mayorgu, koja je optužila Ronalda da ju je silovao u jednom hotelu u Las Vegasu.

"Poznajem svog sina i vjerujem mu. Ona tamo nije bila kako bi kartala", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Juventusa nije javno govorio o novim zdravstvenim problemima svoje majke, a poznato je da je 2009. darovao 100 tisuća funti bolnici koja je spasila život njegovoj majci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vječno zahvalan

"Ronaldo će vječno biti zahvalan doktorima koji su spasili njegovu majku. Donacijom je želio pokazati koliko cijeni sve što su napravili. Zna koliko rak može biti težak za pacijenta, ali i za cijelu obitelj i htio je napraviti nešto da im olakša", rekao je tada jedan Ronaldov prijatelj.

Portugalac je, inače, ostao bez oca u rujnu 2005. godine, koji je preminuo od posljedica pretjeranog konzumiranja alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo