ŽIVOTNA DRAMA IKONE JUGOSLAVENSKOG RUKOMETA: / 'Moja kći želi prodati bubreg kako bi me spasila'

Image
Foto: Facebook

Nekadašnja najbolja svjetska rukometašica i zlatna olimpijka smatrana je najljepšom sportašicom bivše države.

9.4.2018.
13:19
Facebook
VOYO logo

Legendarna jugoslavenska rukometašica Svetlana Ceca Kitić i nekadašnja supruga Hajdukove ikone Bake Sliškovića, prolazi tešku životnu dramu.

Kako piše Kurir, sve je krenulo kada je rata u švicarskim francima počela rasti. U problemima je jer nema od čega otplaćivati kredit pa joj prijeti oduzimanje nekretnine. Uz to sve je težeg zdravstvenog stanja. Godinama ima problema sa štitnjačom, a problemi u kojima se nalazi dodatno joj pogoršavaju stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stan u kojem, inače, živi s kćerkom i sinom trebao je biti prodan na licitaciji 5. travnja, ali je rok pomjeren za tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obećala sam da se neću živcirati, ali to je jače od mene. Prvih dana mi je bilo najgore. Plakala sam skrivajući se od djece. Ne treba mi ničija milost. Kćerka mi je rekla da će prodati bubreg da riješi stvar. To joj naravno niti u ludilu neću dozvoliti. Ne pada mi napamet da se ubijem", kazala je Kitić za Kurir.

"Liječnici su mi rekli da se ne smijem uznemiravati, ali ako da to izvedem. Pokažite mi čovjeka koji bi mogao ostati pribran", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stan je koštao 50 tisuća eura. Problem je nastao kad je rata skoro dvostruko porasla. U međuvremenu se sin razveo i vratio se kod mene. Podigla sam još jedan kredit kako mu pomogla", ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pošto sam zbog duga dospjela na crnu listu nema načina da stvorim sada već 66 tisuća eura. PIiala sam mnoge, ali ljudi koje ja znam nemaju toliki novac", završila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnja najbolja svjetska rukometašica i zlatna olimpijka smatrana je najljepšom sportašicom bivše države. Za Sliškovića se udala 1980. Godina, a o njihovom vjenčanju brEjala je cijela Jugoslavija. Međutim, raspao se nakon četiri mjeseca. Poslije toga udavala se još tri puta.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo