ZIDANEU SE TRESE STOLAC U MADRIDU: / Naslijedit će ga najkontroverzniji svjetski trener?

Image
Foto: Profimedia, ddp USA

Predsjednik Real Madrida navodno je izgubio živce i vraća svoj miljenika na klupu

21.10.2019.
8:36
Profimedia, ddp USA
VOYO logo

Španjolski velikan Real Madrid pregovara s portugalskim trenerom Joseom Mourinhom, koji je već sjedio na klupi toga kluba tri sezone, od 2010. do 2013. Informaciju je objavio El Chiringuito, španjolski TV program koji emitira sportske vijesti i u prošlosti se pokazao kao dobro obaviješten oko zbivanja u Kraljevskom klubu.

Nakon što Real izgubio u posljednjoj utakmici, na gostovanju kod Mallorce u subotu, trener Kraljevskog kluba Zinedine Zidane našao se na velikom udaru, a već je duže poznato je kako predsjednik Florentino Perez u izvrsnim odnosima s Mourinhom i želi ga ponovno vidjeti na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Jose Mourinho

Tri osvojena trofeja

Mourinho je u svojem mandatu u Madridu s Realom pobijedio 128 puta u 178 utakmica. Osvojio je Španjolsko prvenstvo, Kup i Superkup, a otkad je napustio svoj posljednji klub, Manchester United u prosincu prošle godine, konstantno se spominje u kontekstu preuzimanja Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane je u ovu sezonu ušao s planom rekonstrukcije momčadi Reala, potrošio je puno novca na pojačanja, no njegova ekipa ne briljira na terenu.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Rezultat u prvenstvu nije toliko strašan, Real je nakon devet kola na drugoj poziciji s bodom zaostatka za prvoplasiranom Barcelonom. S druge strane, situacija u Ligi prvaka je puno gora i tamo je madridska momčad nakon dva kola posljednja sa jednim osvojenim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.js

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo