ZIDANEOVE RIJEČI UPALILE ALARM NA OTOKU: / Namjere legendarnog Francuza sada su puno jasnije

Image

Poznato je da Real na ljeto namjerava pojačati momčad

30.3.2019.
13:37
VOYO logo

Pogba mi se jako sviđa. Osobno ga poznajem. Malo je igrača poput njega. Riječ je o svestranom veznjaku, međutim on nije moj igrač, nego je član Manchester Uniteda i to moramo poštivati. Poručio je Zinedine Zidane tijekom subotnja konferencije za novinare. Na taj način pojačao je glasine da bi mu se sunarodnjak mogao na ljeto priključiti na Santiago Bernabeu, što je scenarij od kojeg strahuje Ole Gunnas Solskjaer.

Trener Manchester odlučan je u namjeri da zadrži na Old Traffordu PaulaPogbu i MarcusaRashforda, za koje tvrdi da su od vitalne važnosti u planu izgradnje momčadi koja će biti "dostojna klupske povijesti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvarenje snova

Pogba je tijekom nedavnog angažmana u francuskoj reprezentaciji izjavio kako bi mu se ostvarili snovi da zaigra pod vodstvom ZindedineaZidanea u Real Madridu, dok britanski mediji špekuliraju o mogućem odlasku Rashforda u Barcelonu.

"Oni su vitalni za našu budućnost", izjavio je Solskjaer u razgovoru s novinarima uoči utakmice 31. kola engleskog prvenstva u kojoj Manchester United dočekuje Watford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je Norvežanin došao na klupu Manchestera u prosincu zamijenivši Josea Mourinha, Pogba je dobio više taktičke slobode u igri, što je rezultiralo s njegovih osam pogodaka i šest asistencija. Rashford je, pak, postao prva napadačka opcija, što je opravdao s osam pogodaka u 18 nastupa u svim natjecanjima.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Manchester United's French midfielder Paul Pogba (2nd R) and Manchester United's English striker Marcus Rashford (R) gesture to Southampton's German-born Portuguese defender Cedric Soares (L) as he speaks with referee Andre Marriner during the English League Cup final football match between Manchester United and Southampton at Wembley stadium in north London on February 26, 2017. - Zlatan Ibrahimovic sealed the first major silverware of Jose Mourinho's Manchester United reign and broke Southampton's hearts as the Swedish star's late goal clinched a dramatic 3-2 victory in Sunday's League Cup final. (Photo by Ian KINGTON / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Plan za budućnost

"Ambicija je našeg kluba da težimo ka ostvarenjima kakva smo imali u prošlosti. To se od nas očekuje. Naravno, nadamo se da ćemo izgraditi dovoljno snažnu momčad dostojnu povijesti ovog kluba", odgovorio je Norvežanin na pitanje mogu li Pogba i Rashford ostvariti svoje osobne ambicije igrajući za United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju sezone u kojoj će prvi cilj biti osigurati nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone, klub mogu napustiti kapetan Antonio Valencia i Matteo Darmian, a na popisu Unitedovih mogućih pojačanja nalaze se mladići poput Jadona Sancha iz Borussije Dortmund i Calluma Hudson-Odoija iz Chelseaja te središnji branič Napolija Kalidou Koulibaly.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se kako će klupsko vodstvo novopostavljenom stalnom menadžeru u sljedećem prijelaznom roku na raspolaganje staviti prilično izdašan budžet za pojačanja.

"Oni koji me poznaju znaju da ću taj novac pametno potrošiti", rekao je Solskjaer te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo plan, klub prati neke igrače već dugo, duže nego što sam ja ovdje, a imamo i one koje trebamo zadržati. Nećemo trošiti samo zato da potrošimo novac."

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo