PREOKRET U MADRIDU

ZIDANEA ĆE OVO ODUŠEVITI, KLJUČNI IGRAČ REALA IPAK OSTAJE U NJEGOVOJ EKIPI? Pristao je na manju plaću, ali ima jedan zahtjev

Ugovor s Kraljevskim klubom mu istječe u liplju ove godine i već dugo traju nagađanja oko toga hoće li ga produžiti

Slavnom španjolskom braniču Sergiju Ramosu (35), kapetanu Real Madrida i španjolske reprezentacije, ugovor s Kraljevskim klubom istječe na kraju ove sezone.

MODRIĆEV NAJDRAŽI SUIGRAČ I IKONA REALA ODLAZI IZ KLUBA? Objavili vijest koja će baciti navijače Kraljevskog kluba u očaj

Već dugo traju nagađanja hoće li Ramos dogovoriti produetak suradnje s Realom, u kojemu je od 2005., ili karijeru nastaviti u nekom drugom klubu koji bi mu bio spreman ponuditi više novca.

Sergio RamosFoto: OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia

Prije dva tjedna medij blizak Realu, El Chiringuito, objavio je da su pregovori između Reala i Ramosa definitivno pukli i da će proslavljeni branič sigurno sljedeće sezone igrati za neki drugi klub.

No, čini se da to nije bila istina.

Pristao na manju plaću

Mundo Deportivo je u četvrtak objavio da su pregoori oko novog ugovora još u tijeku i da je Ramos pristao na manju plaću, ali da klub prvo mora pristati na jedan njegov uvjet.

Real je Ramosu ponudio jednogodišnju ugovor, što je uobićajena praksa tog kluba za igrače koji su u toj dobi, a Ramos inzistira na dvogodišnjem ugovoru jer ima želju završiti karijeru u dresu Real Madrida.

Konačna odluka oko njegovog ugovora trebala bi pasti sljedeći tjedan, kada će se Ramos sastati s predsjednikom Reala Florentinom Perezom.

Povratak na Net.hr