ZIDANE SPREMA REVOLUCIONARNE PROMJENE U SASTAVU: / Španjolci otkrivaju što će biti s Lukom Modrićem

Image
Foto: AFP

Analizirali su što bi se moglo dogoditi s 11 igrača koje najčešće koristi otkako se vratio

10.4.2019.
17:02
AFP
VOYO logo

Pred Real Madridom je ljeto puno posla. Zinedine Zidane je svoj povratak na Santiago Bernabeu uvjetovao dolaskom novih imena. O nekima se piše već dulje vrijeme poput Edena Hazarda, Kyliana Mbappea ili Paula Pogbe odnosno Adriena Rabiota. Međutim, pitanje koje se nametnulo samo od sebe tiče se igrača koji sada čine osovinu Madrida. Španjolska Marca u srijedu piše kako u Realu spremaju velike, revolucionarne, promjene u početnom sastavu.

Jedni dolaze, drugi odlaze

"Neki igrači će doći, a drugi će otići ovog ljeta. Za neka velika imena ovo je potencijalno bila posljednja sezone u klubu", ističu. Potom su analizirali situaciju svakog od 11 igrača koje Zidane najčešće koristi otkako se vratio na klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (R) and Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric celebrate after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine on May 26, 2018. (Photo by Isabella BONOTTO / Update Images Press / AFP)

Među one za koje misle da neće biti u Madridu i poslije ljeta su igrači poput Navasa, Varanea, Marcela, Kroosa i Balea. S druge strane smatraju da će ostati su Carvajal, Ramos, Benzema, Isco, Casemiro ali i Modrić za kojeg navode sljedeće:

"Inter ga je lani pokušao devesti, ali to je sada prošlost. Osvajač Zlatne lopte ne planira napustiti Madrid. Niti on niti ljudi u klubu ne žele da se njegov boravak u Španjolskoj završi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo