ZIDANE POSLIJE NOVE POBJEDE REALA IZDVOJIO JEDNO IME: / 'On je za mene najbolji u povijesti...'

Image
Foto: Profimedia

Real se pobjedom bodovno izjednačio na vrhu s Real Sociedadom i Atleticom

16.12.2020.
8:58
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida slavili su kod kuće u 19. kolu Primere protiv Athletic Bilbaa s 3-1, a asistenciju za treći gol Reala upisao je Luka Modrić. Ključni trenutak dvoboja na pomoćnome stadionu, na kojem Real igra svoje utakmice zbog renovacije Bernabeua, zbio se u 13. minuti kada je napadač Athletica Raul Garcia zaradio drugi žuti karton.

U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Tony Kroos je pogodio s ruba kaznenog prostora, ali se Baski nisu predavali pa je u 52. minuti iz protunapada izjednačio Capa. Athletic su odlično branio sve do 74. minute kada je Kareem Benzema glavom pogodio za 2-1, a na dodavanje Modrića u drugoj minuti sudačke nadoknade Francuz je postavio konačnih 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije utakmice trener Reala ZinedineZidane posebno je nahvalio svog sunarodnjaka. Jedno od pitanja koje mu je postavljeno je i je li Benzema najbolji francuski napadač svih vremena.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's French forward Karim Benzema celebrates after scoring during the UEFA Champions League group B football match between Real Madrid and Borussia Moenchengladbach at the Alfredo Di Stefano stadium in Valdebebas, northeast of Madrid, on December 9, 2020.,Image: 574806112, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Za mene jeste. To je pokazuje stalno. U Realu je već jako dugo. Odigrao je preko 500 utakmica i postigao je puno golova. Na kraju krajeva, njegove brojke govore same za sebe. Za mene, on je najbolji. To je jasno", rekao je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzema je preuzeo ulogu Realovog stroja za golove nakon odlaska Cristiana Ronalda.

"On je sada kompletniji igrač. Nije čista devetka. Ne razmišlja samo o golovima i zato ga volim", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real se pobjedom bodovno izjednačio na vrhu s Real Sociedadom i Atleticom (26), ali ima najslabiju gol-razliku i dvije utakmice manje od gradskog suparnika. Baskijska momčad je 13. s 15 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo