ZIDANE OKRENUO LEĐA MODRIĆU? / Španjolci bruje o listi za odstrel, od iduće sezone bez Hrvata u Madridu

Image
Foto: AFP

Čini se da bi na ljeto Santiago Bernabeu moglo napustiti podosta igrača

24.4.2019.
19:20
AFP
VOYO logo

Real Madrid iduće bi sezone mogao po prvi put od 2012. biti bez jednog Hrvata u momčadi. To se može zaključiti iz priče koju je plasirao španjolski El Confidencial. Naime, objavili su kojim bi igračima Zinedine Zidane na kraju sezone mogao pokazati izlazna vrata. Poznato je da Francuz namjerava napraviti veliku rekonstrukciju za što će mu biti potrebni novci. Njih namjerava, među ostalim, prikupiti i prodajom zvijezda.

Odlazi pola momčadi

Na popisu su se tako našli igrači poput Garetha Balea, Marcosa Llorentea, Danija Ceballosa, Regulliona, Mariana, dok se piše i o odlasku jednog od vratara, Courtoisa ili Lunina. Nadalje, na listi bi se mogao naći i Raphael Varane, koji je navodno već izrazio želju za odlaskom, kao i Isco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (R) and Real Madrid's Croatian midfielder Mateo Kovacic pose with the trophy after Real Madrid won the UEFA Champions League final football match between Juventus and Real Madrid at The Principality Stadium in Cardiff, south Wales, on June 3, 2017. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)

Prodaja tih igrača možda neće biti dovoljna kako bi se dovelo željena pojačanja pa to prema tvrdanjama Španjolaca znači da će Madriđani slušati ponude i za iskusnije igrače poput Marcela te jednog od dvojca Modrić-Kroos.

Za kraj navode da će igrači na posudbi (Kovačić, Odegaard, Raul de Tomas i Borja Mayoral) biti prodani po pravoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo