ZIDANE ODBIO VELIKANA: / Španjolci otkrili idući korak čuvenog Francuza i kad se namjerava vratiti

Image
Foto: AFP

Nakon što je tri puta zaredom osvojio Ligu prvaka s Real Madridom, odlučio je uzeti godinu pauze.

19.12.2018.
11:15
AFP
VOYO logo

Engleski velikan Manchester United imenovao na mjesto prvog trenera Ole Gunnara Solskjaera. Prema onome što je klub naveo na službenoj stranici na klupi bi trebao biti do kraj sezone. U tom periodu namjeravaju provesti temeljitu selekciju kako bi imenovali novog stalnog šefa stručnog stožera.

Važe ponudu

Jedno od glavnih imena koje se pojavljuje u medijima je ono Zinedinea Zidane. Španjolski As objavio je u srijedu kako je Francuz već dobio ponudu iz kluba te da razmišlja o njoj. Navodno je izvršni direktor Ed Woodward htio da odmah preuzme klupu, ali mu je Zidane poručio da se namjerava vratiti na posao tek od iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Image
Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE

(FILES) In this file photo taken on May 26, 2018 Real Madrid's French coach Zinedine Zidane holds the trophy as he celebrates winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine. Real Madrid coach Zinedine Zidane said on May 31, 2018 he was leaving the Spanish giants, just days after winning the Champions League for the third year in a row. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Španjolci su otkrili i da Francuz svoju trenersku karijeru želi nastaviti u Premier ligi. S obzirom na razvoj događaja bit će zanimljivo vidjeti hoće li bivši trener Reala preuzeti klub koji već šest godina ne zna za uspjehe. Odlazak Alexa Fergusona prilično je unazadio United pa je od velikana od kojeg su svi strepili ostala samo sjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo