ZIDANE I REAL U PROBLEMIMA: / Hrvat propustio još jedan trening

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (22) zbog problema sa zglobom drugi dan zaredom nije trenirao pa je zasad upitan njegov nastup u subotu protiv Atletico Madrida.

15.11.2016.
20:16
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Hrvatski veznjak je vježbao u teretani i nije sudjelovao na treningu s ostatkom momčadi koja se pripremala za gradski derbi. Klub nije dao dodatne informaciju o Kovačićevom fizičkom stanju, a današnji trening bio je zatvoren za medije.

Kovačić se u ponedjeljak vratio u Madrid iz Zagreba gdje je za hrvatsku vrstu odigrao prvih 45 minuta protiv Islanda. On je dobio udarac i u prošlom kolu Primere na Santiago Bernabeu protiv Leganesa u susretu u kojem se nakon pet tjedana vratio Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan hrvatske reprezentacije normalno je trenirao u utorak i trebao bi biti spreman za veliki madridski derbi u kojem se očekuje od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ozljede u subotu neće igrati vezni Toni Kroos, a na posljednjem treningu odvojeno od momčadi zbog ozljeda su trenirali i defenzivni vezni igrač Casemiro, branič Pepe i napadač Karim Benzema.

Real Madrid je vodeća momčad prvenstva sa 27 bodova, Barcelona ima 25, Villarreal 22, a četvrtoplasirani Atletico ima 21 bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo